+36 30 720 5922

  A Nőiesség útja

                              Mi-NŐ-ség Program                                                      természeti asszony                       

Hölgy Program – Válj láthatóvá

Az önmegvalósító nőnek láthatóvá válásra van szükség

A nőies nőnek vonzerőre.

A láthatóvá és a vonzóvá válás összefügg egymással, így lesz teljes a NŐ.

Egy nőnek szüksége van arra, hogy beleálljon a küldetésébe és az Erejébe. Bizonyítani akar, hogy léte fontos és szükséges, szakemberként jobbítója tud lenni a világnak. Önálló és „elég jó”. Látszik…

Ám, ha már ismert és elismert, önbizalma helyreállt, a szolgálatban kiteljesedett, arra vágyik, hogy nőiességét, finomságát újra megélhesse és kivirágoztassa, szépséggel ragyogja át a teret, amerre jár. Csinálás helyett csak áradjon, illatozzon és mágikus vonzereje hozza el számára Földanya bőségét és a szerelmet.

Ez a Teljesség.

Válj láthatóvá! Program

Mit ér a szaktudásod, ha nem tudnak róla azok, akiknek segíteni tudsz vele? Hiába találtad meg a hivatásod, ha nem tudsz haladni a korral és nem tudod megmutatni magad és a hivatásod szélesebb közönség előtt.

MERJ LÀTSZANI!

Fejlődni tudni kell! Ezt a fejlődést és szintlépést az online platform biztosítja. Ott jelen lenni viszont külön művészet. Az ellenállások helyett megengedésre váltani nagy feladat.

Ebben segítek.

,,Ha egyik nap gyönyörű a világ, a másik nap barátságtalan, a különbség én vagyok.”

(Rudolf Steiner)

Válj láthatóvá! Program

A hivatásodban való kiteljesedés és a láthatóvá válás kéz a kézben jár. Lehetsz akàr könyvelő, Segítő, stílustanácsadó, tánctanár, jógaoktató, masszőr, tanító, kozmetikus… Olyan szolgáltatást kínálsz, amivel szebbé, jobbá, élhetőbbé teszed mások életét. Nem kérdés, hogy szükség van rád. Nem kérdés, hogy olyan tudás és képesség birtokában vagy, amihez szakértelem és tehetség kell. Szakértő vagy.

Mutasd meg magad és szolgáltatásod a világnak, hogy rád találjanak azok, akiknek rád van szüksége! 

Merj látszani, hogy választhatóvá válj!

A hivatásodban való kiteljesedés és a làthatóvá válás kéz a kézben jár.  Az munkád teszi lehetővé az önmegvalósítást, a beteljesült önmegvalósítás pedig önbizalmat ad, az önbizalom pedig magabiztosságot, hogy magadat, a tapasztalataidat a világ elé tárd és megmutasd, mit tudsz.

Te azonban még mindig bujkálsz?

Mi tart vissza? Félelem, szégyen, technikai tudás hiánya? Nem tudod vagy nem mered elkészíteni az első videódat magadról?

Akármi is a kifogásod az online térben való megjelenés ellen, az megakadályoz téged a szintlépésben, a minőségi vagy akár mennyiségi emelkedésben.

Márpedig a szolgáltatásod értékes, sokak életét teszi jobbá. Ideje felvállalni, amit tudsz és átadni a világnak, azoknak, akiknek rád van szüksége.

Választhatóvá kell válj!

Ehhez pedig látszanod kell.

Megmutatom, hogyan.

Először is óvatosan és szelíden kibontunk a korláraid mögül. Kihozunk a „kiderül, ki vagyok” félelméből, a szégyenérzetből, a „nem tudom eladni magam” inkompetenciàjàból, a „mit fognak gondolni rólam”, az imposztor szindróma bènító hatása és még ezer kifogás búrája alól.

Érzelmi aromaterápia, Aroma Coaching, családállítás, egyéb coaching technikák és önismereti gyakorlatok támogatnak ebben.

Erődbe állsz és felfényesíted azt a női vonzerőt, ami természetes velejárója a nőiességednek. Nem csábításra és kicicomàzásra gondolok. Legyél csinos, persze, de ez inkább egyfajta normális állapota a női létezésnek. Lényéből fakadó magnetizmus. Akárcsak a virág kinyílása. Ragyogj! Merj önazonos és igazi önmagad lenni!

Egy  önképváltás megy végbe benned. Másként gondolsz majd magadra és a szerepedre, amit a világban betöltesz és ezt szívesen kommunikálod majd. Így a hozzáállásod változik meg, amitől erőre kapsz.

Innentől kezdve már csak a technikai megvalósításra van szükség.

Holisztikus marketing alapismeretek.

Hogyan írj posztot, egy videó forgatókönyvét, hogyan mondd bele a kamerába, aztán hogyan vágd meg otthon, hogyan szerkeszd és hova töltsd fel.

Ezekre senki sem úgy született, ezek ismeretek, amik átadhatók és megtanulhatók.

Megtanulsz önállóan felvenni 1-1,5 perces videókat.

Egy Tik Tok videó, egy saját YouTube csatorna, egy szépen megszerkesztett Canva hirdetés -kép. A mai kor igényei szerint, de a legegyszerűbb formában. Nem kell marketingessé válnod, csak egy alaptudásra van szükséged.

Azonban szükséged lesz egy színvonalas képanyagra egy minőségi hirdetéshez.

Ezért a program egy profi promóciós kisfilm készítésével zárul, profi operatőrrel, amit hirdetésként felhasználhatsz. 

A világnak szüksége van Rád!

Válj láthatóvá! PROGRAM

Kezdés egyénileg előzetes konzultációt követően elkezdhető. 

Csoportos program, kiegészítve egyéni coachinggal.

A Program fő célja a marketinget megelőző fázis, hogy egyáltalán merj odáig eljutni gondolatban, hogy megmutasd magad, aztán csak utána következik, hogy tettekben is megvalósuljon. 

Időtartam: 6 hét + 2 a promóciós anyag elkészítése. 3 alkalommal 2 órás online  és 3 alkalommal 4 órás személyes jelenlétet igénylő workshop.

Jelentkezési határidő: .

A csoportos program vegyesen személyes és online formában kerül megtartásra. (3-3 alkalom)

A 3-5 perces promóciós anyagot, amit hirdetéshez használhat fel, profi operatőr fogja felvenni és az utómunkálatait is ő végzi, azt készen kapod meg a Program végén. Önmagad legjobb verzióját és a szolgáltatásod szépségét, hasznosságát tudod megmutatni vele a világnak és szintlépést tudsz véghezvinni a vállalkozásodban, amivel anyagi bőséget teremthetsz.

Jelentkezés feltétele: Előzetes, ingyenes tisztánlátást és megismerkedést szolgáló konzultáció, ami önmagában még nem jelent elköteleződést. A döntést utána hozhatod meg.

Jelentkezni:  lendvaikatalin007@gmail.com emailcímen lehet.

                                         

 Hölgy Program 

Nőként a ragyogásod, a női finomságod, a vonzerőd a legerősebb „eszközöd”. Megengedni, áradni, csak úgy lenni, illatozni, mint egy virág.

Már azt sem tudod, hogyan is kell ezt, ugye?

Önátadás, el- és befogadás… A ma nője átment már az önmegvalósítás, férfimódra végrehajtott érvényesülés és a teljesítmény orientált csinálás fázisain. Volt Amazon, volt Sárkány.

Most újra Nő szeretne lenni. Virágzó és kedves és gyengéd, feloldódni vágyik az önátadásban.

Ez a Nő virágzása.

Mindehhez azonban több időre van szükséged. Ehhez prémium csomagra és azt igénybe vevő prémium ügyfelekre. Ez már színtiszta business coaching. Át kell struktúrálnod  az üzleti stratégiádat, hogy a megváltozott igényeidhez, több szabadidőt nyújtó új életmódodhoz kalibráljuk.

Lesz időd Társra. 

Ha erre van szükséged, keress bátran!

Az előzetes konzultáció mindig ingyenes és még önmagában nem jelent elköteleződést.

                               Asszisztens Stock fotók, Asszisztens Jogdíjmentes képek | Depositphotos

Mi-NŐ-ség PROGRAM és az Önmegvalósítás 

Egyénre szabott, személyes „négyszemközt”, online és személyesen (Budapesten) is történő 3 hónapos coaching folyamat, az illóolajokat eszközként alkalmazzuk, végigkísérik az együttműködést és megtartanak még azon is túl

Amikor úgy érzed, hogy elakadtál, megrekedt az életed, kezdesz elfásulni, elveszítetted a lekesedésedet, egy mókuskerékben találod magad minden nap, a nőiességed megélése már csak halvány emlék, a céljaid pedig olyan távolinak tűnnek, hogy már nem is látszanak, sőt, már nincsenek is…  akkor ez a te programod!

Magától nem fog változni a helyzet. Ha semmin nem változtatsz, akkor nem is várhatsz más eredményt. Valamit tenned kell, csak nem tudod, mi az.

Szeretnél végre felszabadulni, izgalmas, érdekes, kalandos, örömteli életet élni, amiben az önmegvalósítás, a küldetésed tiszta és világos és végre elkezdheted annak megvalósítását. Képes vagy felülemelkedni a környezeted visszahúzó erőin, sőt a magad javára fordítani.

Természeti Asszony csoportos Program

Többet vágysz lenni a természetben, szeretnél közelebb kerülni a növények, virágok, gyógynövények világához, az illóolajokhoz. Ezzel hozzáférsz végre ahhoz a Női Őserőhöz, amit évszázadok óta nem mernek használni a nők. Az okát ismerjük. Ám most már lehet, most már szabad. Megismerkedni a belső Sárkányoddal, Erődbe állni, a Természet ritmusa szerint élni, követni a Hold ciklusait. Növényeket gyűjteni, női közösséggel kapcsolódni. A Női Őserőt felébreszteni magadban.

A Nő – életének bármelyik korszakát is éli, mindegyikben boldog és kiteljesedett tud lenni. A belső béke, az oktalan derű, az önmagaddal való törődésre cserélni a hiányt, az áldozatiságot. Tudni ki vagy és megfogalmazni azt, aki lenni szeretnél. A napi rutinod részévé válik a szándékállítás és a hála. Az akaraterőd növekszik, a megérzéseidre jobban hallgatsz, kreativitásod felébred és mersz szívből élni. Az önbizalmad, magabiztosságod végre stabil lábakon áll, meghozod  a saját döntéseidet, ha úgy érzed, IGEN-t mondasz, ám ha úgy, akkor NEM-et.

Az első döntést kell csak meghoznod hozzá: Elég volt! Ezt szeretném!

A második, hogy kérsz egy Tisztánlátást segítő konzultációt, ami ingyenes.

Jelentkezni lendvaikatalin007@gmail.com emailcímen lehet.

 

 A Lélek Illata

 Aromakológia

Az  aromalológia lényege, hogy minden illatos növénynek van karaktere, vannak tulajdonságai, személyisége. Az állatokét ismerjük, hiszen mindenki el tudja mondani, milyen egy kutya: hűséges, odaadó, önfeláldozó; vagy egy macska: öntörvényű, szabad, hízelgő…

No, de egy ibolya, citrom vagy bazsalikom? Pedig bizony a növények is hordoznak sajátos karakterjegyeket. A velük való kapcsolódással – ha belélegezzük vagy parfümként magunkra kenjük őket – át is tudják azokat adni nekünk. Egy illóolaj segíthet elfogadóvá, bátorrá, méltóságteljesebbé válni. Tartást adhat vagy erőt, éppen mire van szükséged. 

Így válnak az olajok az ÖNAZONOSSÁG eszközeivé, amely az örömteli, harmónikus élet nélkülözhetetlen feltétele.

 A Nő illata… 

MI az aroma coaching? Mi TÖRTÉNIK EGY ILLATOS KONZULTÁCIÓN?         

coaching & Aromaterápia

Megérkezik. Fáradtan, riadtan, kétségek között. Hozza összetört szívét, nyári veszekedés- viharokban megtépázódott lelkét és csípős, sötét, késő őszi esték ragacsos magány-ködében megszürkült, egykor aranyszínű önbecsülését. Leül és mesélni kezd… Figyelem. Figyelek minden szavára és a szavak mögött bújó jéghegy-mélységnyi és magasságnyi, emberi szavakkal elmondhatatlan érzésre, tapasztalásra. Beszél a szüleiről, a férjéről, a gyerekeiről, munkájáról, az útjáról, a kereséséről…Előkerülnek a szavak: „elvesztettem a hitem”, „erőtlen vagyok”, „lépnem kellene, de nem merek, mert…”, „ki kellene állnom magamért”. 

Én pedig adom az illatot. A bátorság illatát, az erő és méltóságteljes tartás illatát, a hit illatát, az önkifejezés illatát. 

Becsukja a szemét, mélyen belélegzi. Elmosolyodik. Összeszorított ökle megnyílik, kihúzza magát, már érzi a hitet, a reményt, az erőt, a bátorságot. Nem, nem kívülről kapta. Egyszerűen csak emlékszik. Már pontosan emlékszik, hogy milyen is volt reménnyel és hittel telinek, bátornak és erősnek lenni. A kicsi szaglóüvegcse a választott esszenciával, amit hazavisz csak egy emlékeztető, hogy mindig jusson eszedbe: minden benned van, amivé válni vágysz…

Aroma Coachingon részt venni éppen olyan, mint elmenni egy illat-kalandtúrára.

Mi is történik ilyenkor?

A Lélek változást kér. Boldogságot, örömet, megnyugvást vágyik. Ahhoz, hogy ezt érezhesse, ahhoz erő, bátorság, az a bizonyos – annyit ismételt – elengedés és megbocsátás, az új helyzetbe való megérkezés szükséges.

Költözni, munkahelyet váltani, sőt vállalkozást indítani, babát vállalni, házasodni, elválni, vagy ami még nehezebb – mindenben benne maradni, megváltozva. Az élet szép kihívásai… Szépek, ha lépsz, ha időben lépsz, ha van tered lépni, ha látod egyáltalán, hogy most kell lépni és ugyan hová.

Szintet lépni. Talán ez a legnehezebb mind közül. Amikor a minőség lesz a fontos. Nem annyira a máshol mást, inkább csak a máshogyan. Nos, hogyan is?

Az illat vezet. Az illóolajok eszenciája felemel, azt adja, amire éppen szükséged van. Ha hitre, akkor azt. Ha erőre, bátorságra, akkor azt. Anyává tesz a geránium és vezetővé válni tanít a bazsalikom. A Természet tálcán kínálja neked a segítséget. Csak vedd el…

Szeretettel

Lendvai Katalin

      Lenka

Szociológus, Aromaterapeuta, Life & Business Coach, Természetgyógyász, Myrrhophora, Yliaster konzulens

Tel.: +36 30 720 5922

E-mail: lendvaikatalin007@.com

„A szubtilis aromaterápia tehát nem más, mint út a szívhez, kulcs a lelki-szellemi fejlődéshez. Amikor egy illóolajat belélegzel, a lélek húrja megpendül, és ha válaszolsz a hívó szóra, csodák tanúja leszel.”

/Tobai Ágota/

Illatos Karakterek

Melyik a te saját illatod? Ki is vagy te valójában?

Nő. Asszony, leány, nagyi, barátnő, menyasszony. Anya, feleség, kolléganő. Valakinek asszonya, leánya, nagymamája, barátnője, édesanyja, felesége, kolléganője. Ilyenje meg olyanja. Meséli nekem, jegyzem szerepeit, a neveket, amik körbeveszik, meghatározzák valóságát. Jól kezeli, rendszerez, rendet tart köztük. Különböző térben, különböző időben, különböző szerepekben teljesít.

A lapos sarkút munkába menet veszi fel, a magassarkút a hétvégi iskolai jótékonysági bálra, mezítláb pedig csak lábujjhegyen a gyerekszobában jár. Olyankor – amikor este lekapcsolja a sötétség ágy alatt lakó szörnyeit távol tartani hivatott kislámpát és kifinomult hatodik érzékkel kerüli ki a szőnyegen maradt lego darabkát – na, olyankor azért átsuhan gondolatai között a halvány emlék, hogy a tűsarkúban valaha randevúra ment és milyen jó is volt a nagyi kertjében mezítláb a fűben járni, ahol Földanya minden ereje és gondoskodása simult meztelen talpa alá és annyira puha volt a süppedő moha, hogy muszáj volt belefeküdni egy kicsit, amíg bátor, kalandvágyó hangyák nem másztak végig a karján, csiklandozva a bőrét.

Elakad a történetben, tekintete az ablakon túl réved, a búzamező túloldalán húzódó kis erdősávot nézi.
Várok…

– Melyik vagy valójában? – kérdem.
– Mindegyik – mondja. – Mind én vagyok. Entitások vagyunk, nem igaz? Én-részek és aspektusok csillaghalmaza. Egy egész Univerzum. Néha a Sárkány ugyan bekapja a Napot odabent, az erőt adó sárga központot, de aztán kisimul minden és kivilágosodik.

Azért mégis elárulja magát. Belelendül, tovább meséli az életét, már a gyerekkoránál tart vagy éppen a jövőbeni terveinél, álmainál, konfliktusait említi… „Megbocsátok, de nem felejtek”,…”ez azért kicsit igazságtalan volt”,…”szeretek hajnalban egyedül felkelni, sokkal jobban indul a nap, ha időben készülődöm”,…”már kislánykoromban rám bízták az öcsémet”,…”csapatban könnyebben megy minden”…”szeretek mindenkiről gondoskodni”
Mondatok, jellemzők, erősségek, gyengeségek…
Személyiség és karakter…

– Megvagy – mosolygok. Megtaláltalak, Kedves. Már tudom, ki vagy. Tudom, mi a te illatod. Földi létezésed illata, ami messziről elárul és megelőz, bármerre jársz, aztán sokáig ott marad utánad az emberek emlékezetében rólad, szavaid nyomán.

Van, hogy egészen mást mutatsz. Van, hogy teljesen elfeledkeztél róla, ki is vagy valójában, alig ismerlek fel. Első ránézésre még mást sejtek. A Nagy Játékosból időközben Szigorú Támaszt Adó lett vagy a Gondoskodó elfáradva Morgó Medvévé változott.

Nem baj, azért kihámozunk a sok, rád rakódott feladat alól és újra önmagad lehetsz. Egy csepp a saját KARAKTER ILLATodból a kézfejedre és már mosolyra is húzódik a szád.

…emlékeztesd magadat arra, mivel érkeztél, mit adsz te a világnak…


Vidd haza, erősítsd magad az erőt kívánó helyzetekben és legfőképpen emlékeztesd magadat arra, mivel érkeztél, mit adsz te a világnak: játékot, esetleg hitet, bátorságot, becsületet, elfogadást, támaszt, szolgálatot, védelmet, biztonságot, angyali jelenlétet, spiritualitást, friss szelet, megnyugvást vagy éppen lelkesedést.
Bazsalikom, bergamott, geránium, citromfű, szantál, narancsvirág, gyömbér, fahéj, citrom és a többiek illóolaja. Bármelyik lehet a tiéd.
Menj, aztán csak hagyd ott magad után ezt az illatot, bármerre jársz!

Kérj időpontot AROMA COACHING-ra!

Tel.: +36 30 720 5922

E-mail: lendvaikatalin007@.com