+36 30 720 5922

Lélekparfüm

Egyéni konzultáció illatokkal

10 ml-es roll-on üveg növényi olajjal és illóolajokkal töltve, amelyeket a 30 perces konzultáció alapján válogatok össze a számodra.

személyre szabott lélekparfüm konzultáció…

Kéred-e a rétek hullámzó tengerének selymes érintését? Tudni szeretnéd-e az erdő titkait? Akarod-e a virágok illatát hazavinni? Miért is volna rájuk szükséged…

A lelked kéri, tudja, akarja… Szabad és boldog szeretne lenni. Szeretni és hálát érezni vágyik. A Természet őserejét kapja meg ebben a kicsi üvegcsében, ami személyesen neked készül, a neked való kristállyal és a hozzád szóló illatokkal. 

Szeretnéd?

Az illóolajok és a növényi olajok varázsszerek. Elvarázsol az illatuk és elvarázsol a nem látható, csak érezhető testünkre-lelkünkre gyakorolt hatásuk is, ha mindennap adunk belőle magunknak és engedjük, hogy a növény esszenciája eljusson a legkisebb sejtünkig és feltöltődjön az információval, amit a természet őserejéből merít. 

Különböző ásvánnyal töltött, 10 ml-es roll-on üveg növényi olajjal és illóolajokkal töltve, amelyeket a 40 perces konzultáció alapján válogatok össze a számodra. Miután kézhez veszed és használod az illatos olajat, illatmeditációt végzünk.

Kristályparfüm és konzultáció: 28.000 Ft                                                                                /Az előzetes online konzultáció, a postán elküldött botanikai parfüm és a kézhezvétel utáni online illatmeditáció ára/ 

Időpontot a lendvaikatalin007@gmail.com emailcímen lehet kérni.                                                                                      

„A Föld annak muzsikál, aki meghallgatja.”

( George Santanaya )

a Te saját kristályparfümöd…

Hogyan történik egy kristályparfüm konzultáció?

Keressük meg együtt a te segítő illatod!

Egy 30 perces telefonos konzultáció keretében, azon kívül, hogy beszélgetünk:

  • Tanácsadóként értő figyelemmel veszlek körbe és támogató kérdésekkel kísérlek a céljaid pontos meghatározása felé. 
  • Majd ezek alapján megkeresem azokat az illóolajokat, amik segítenek azzá válni, akivé szeretnél.
  • A kristályparfüm roll-on üvegében lévő kristályok megőrzik a szándékodat és felerősítik az illóolajok hatását. 
  • Ott lesznek veled és minden nap egy cseppnyi támogatást adnak a lépéseidhez az új éned és az új életed felé.

illatszimfónia kerül az üvegekbe

Miből készül a krisztályparfüm?

A parfüm illóolajokból és általam készített macerátumokból (illatos növények olajos kivonata) áll össze. 

Saját biokertünkből vagy erdőn-mezőn gyűjtött virágszirmokból, rügyekből 6 héten át érlelt, az üvegekben naponta szeretettel megringatott olajokról van szó. 

A gyűjtéskor énekelek a fának és csak azt veszem el, amit szívesen ad: tenyerembe hullik a virágszirom, elém hajlik a rügyeket adó ág. A mandula-olíva, vagy napraforgóolajban érlelt növényt, ringatom akár egy kisbabát és elmondom neki: medicina készül belőled. A zsályavirág mandualolajban felébreszti bennünk az Istennőt, a mirha a bölcs asszonyt, az almafa virágának szirmával készült olaj örömöt hoz… 

A Kert, a Természet által komponált illatszimfónia kerül az üvegekbe.

az aromaterápia hatása

Amikor az aromaterápia legfinomabb, szubtilis hatásait érvényesítjük, képesek vagyunk a sejt szinten kódolt tartalmakat átírni, melyek generációkon át öröklődnek. Ezek a szintek már a láthatatlan tartományban vannak, de amikor a szubtilis aromaterápia komplex és összetett rendszerét alkalmazzuk beláthatatlan mélységeinkig érünk el. Az esszenciák molekulái annyira finomak, hogy gyakorlatilag képesek mindenen áthatolni. Még az agy-ér gát szorosan szőtt vonulatai sem állják útjukat. S mikor az esszencia fizikai teste szétáradt a test szintjén, szubtilis részei tovább hatolnak a szellem és a lélek szintjei felé. Átitatnak és megmerítenek bennünket önmagukban…

Tudományos mérések bizonyítják, hogy a tiszta növényi esszenciák nagyon magas szintű rezgések állapotait hordozzák. Összehasonlításképpen: az emberi szervezet 62-70 MHz tartományban van jelen egészséges állapotban. Betegség esetén ez a rezgés elkezd csökkenni, 20MHz-nél kezdődik meg a haldoklás állapota. Az esszenciák közül a rózsa olaja rendelkezik a legmagasabb rezgéssel, 320MHz. A levendula rezgése 118MHz, a szantálfa rezgése 96MHz. Mindegyik jóval az emberi tartomány feletti érték!

Szeretettel

Lendvai Katalin

Szociológus, Life Coach, Aromaterapeuta, Aura Soma konzulens, Yliaster konzulens

Tel.: +36 30 720 5922

E-mail: hello@lendvaikatalin.com

„A szubtilis aromaterápia tehát nem más, mint út a szívhez, kulcs a lelki-szellemi fejlődéshez. Amikor egy illóolajat belélegzel, a lélek húrja megpendül, és ha válaszolsz a hívó szóra, csodák tanúja leszel.”

/Tobai Ágota/

Illatos Karakterek

Melyik a te saját illatod? Ki is vagy te valójában?

Nő. Asszony, leány, nagyi, barátnő, menyasszony. Anya, feleség, kolléganő. Valakinek asszonya, leánya, nagymamája, barátnője, édesanyja, felesége, kolléganője. Ilyenje meg olyanja. Meséli nekem, jegyzem szerepeit, a neveket, amik körbeveszik, meghatározzák valóságát. Jól kezeli, rendszerez, rendet tart köztük. Különböző térben, különböző időben, különböző szerepekben teljesít.

A lapos sarkút munkába menet veszi fel, a magassarkút a hétvégi iskolai jótékonysági bálra, mezítláb pedig csak lábujjhegyen a gyerekszobában jár. Olyankor – amikor este lekapcsolja a sötétség ágy alatt lakó szörnyeit távol tartani hivatott kislámpát és kifinomult hatodik érzékkel kerüli ki a szőnyegen maradt lego darabkát – na, olyankor azért átsuhan gondolatai között a halvány emlék, hogy a tűsarkúban valaha randevúra ment és milyen jó is volt a nagyi kertjében mezítláb a fűben járni, ahol Földanya minden ereje és gondoskodása simult meztelen talpa alá és annyira puha volt a süppedő moha, hogy muszáj volt belefeküdni egy kicsit, amíg bátor, kalandvágyó hangyák nem másztak végig a karján, csiklandozva a bőrét.

Elakad a történetben, tekintete az ablakon túl réved, a búzamező túloldalán húzódó kis erdősávot nézi.
Várok…

– Melyik vagy valójában? – kérdem.
– Mindegyik – mondja. – Mind én vagyok. Entitások vagyunk, nem igaz? Én-részek és aspektusok csillaghalmaza. Egy egész Univerzum. Néha a Sárkány ugyan bekapja a Napot odabent, az erőt adó sárga központot, de aztán kisimul minden és kivilágosodik.

Azért mégis elárulja magát. Belelendül, tovább meséli az életét, már a gyerekkoránál tart vagy éppen a jövőbeni terveinél, álmainál, konfliktusait említi… „Megbocsátok, de nem felejtek”,…”ez azért kicsit igazságtalan volt”,…”szeretek hajnalban egyedül felkelni, sokkal jobban indul a nap, ha időben készülődöm”,…”már kislánykoromban rám bízták az öcsémet”,…”csapatban könnyebben megy minden”…”szeretek mindenkiről gondoskodni”
Mondatok, jellemzők, erősségek, gyengeségek…
Személyiség és karakter…

– Megvagy – mosolygok. Megtaláltalak, Kedves. Már tudom, ki vagy. Tudom, mi a te illatod. Földi létezésed illata, ami messziről elárul és megelőz, bármerre jársz, aztán sokáig ott marad utánad az emberek emlékezetében rólad, szavaid nyomán.

Van, hogy egészen mást mutatsz. Van, hogy teljesen elfeledkeztél róla, ki is vagy valójában, alig ismerlek fel. Első ránézésre még mást sejtek. A Nagy Játékosból időközben Szigorú Támaszt Adó lett vagy a Gondoskodó elfáradva Morgó Medvévé változott.

Nem baj, azért kihámozunk a sok, rád rakódott feladat alól és újra önmagad lehetsz. Egy csepp a saját KARAKTER ILLATodból a kézfejedre és már mosolyra is húzódik a szád.

emlékeztesd magadat arra, mivel érkeztél, mit adsz te a világnak…


Vidd haza, erősítsd magad az erőt kívánó helyzetekben és legfőképpen emlékeztesd magadat arra, mivel érkeztél, mit adsz te a világnak: játékot, esetleg hitet, bátorságot, becsületet, elfogadást, támaszt, szolgálatot, védelmet, biztonságot, angyali jelenlétet, spiritualitást, friss szelet, megnyugvást vagy éppen lelkesedést.
Bazsalikom, bergamott, geránium, citromfű, szantál, narancsvirág, gyömbér, fahéj, citrom és a többiek illóolaja. Bármelyik lehet a tiéd.
Menj, aztán csak hagyd ott magad után ezt az illatot, bármerre jársz!

Tel.: +36 30 720 5922

E-mail: hello@lendvaikatalin.com

Ezeket is nézd meg…

Numerológia

Számmisztikai elemzés

Küldetés

Életcél találó

Source Memory Healing

Karmikus forrásemlékek