Illatszövő KÉPZÉS

ESSENTIAL SOUL MIDWIFE

Illatokkal suttogó Lélekbába

 

Az illatokkal suttogó Lélekbábaként az a Segítő leszel,

aki finoman szövi az illatok szálait, kisimogatja a lélek összegubancolódott érzelmeit és elsimítja az elme háborgását.

Az Illatszövő úgy vezet válaszokhoz, hogy nem tanácsot ad, csak kérdez és értő figyelemmel van jelen, tartja a teret, amibe a témának megfelelően kiválasztott illóolajjal megnyitja a megoldás ajtaját.

Legyél Te is Illatszövő!

Az önképzés egész életen át tartó folyamatában olyan lehetőséget kínálok, ami nemcsak a hozzád fordulókat támogatja, hanem saját életedben is esélyt ad a továbblépésre. Az illóolajok természetüknél fogva pozitívan alakítják át a tér atmoszféráját és emelik az illatot belélegzők rezgésszintjét. Csak képzeld el, mire képes a damaszkuszi rózsa 320 Hz-es illóolaja az emberi testtel, ami legjobb esetben is 90 Hz-en rezeg egy átlagos hétköznapon!

Így egy olyan Segítői szakmát adunk a kezedbe, ami nemcsak hasznos, de rendkívül szép is az illóolajoknak köszönhetően. Azzá a szakértővé válsz, aki elsajátítja a klasszikus konzultációs technikákat, de ezeket az érzelmi aromaterápiával egészíti ki, az illóolajokat használja eszközként ahhoz, hogy klienseit a saját válaszaik felé segítse. Az illóolajok újrafelfedezése sokat tett hozzá a testi-lelki segítők eszköztárához.

Az illóolajokkal suttogó Lélekbábaként az a Segítő leszel, aki finoman szövi az illatok szálait, kisimogatja a lélek összegubancolódott érzelmeit és elsimítja az elme háborgását. Úgy vezet válaszokhoz, hogy nem tanácsot ad, csak kérdez és értő figyelemmel van jelen, tartja a teret, amibe a témának megfelelően kiválasztott illóolajjal megnyitja a megoldás ajtaját.

A Lélekbába átsegíti az újjászülető lelket az átalakulás nehéz folyamatán. Támogatja a régi elengedésében, annak elgyászolásában és az új életben tett első tétova lépések idején, új szokások és egy új önkép kialakításában.

„Nem az számít, mennyi év volt életedben, hanem az, hogy mennyi élet volt éveidben.”

A döntést neked kell meghoznod. 

A képzés során a legalább 50 féle illóolaj lelki hatása mellett, elsajátítod az egyiptomi színrózsa szerinti színterápiát, a numerológiát, a Hős útja modellt, az állat-és növényszimbolikát, hogy az Illatmeditáció során felbukkanó archaikus képeket értelmezni tudd.

Illat meditációt vezetni egy intuitív út, amiben a Lélekbába egész lényével, személyiségével, egész élete során összegyűjtött tapasztalataival vesz részt. A értő figyelem, az éber jelenlét, a tiszta csatornává válás, a kliensre való ráhangolódás adja az alapját.

A szíved vágyát követve élni, azzal foglalkozni, ami lelkesít, amiért szívesen kelsz fel reggel, amitől elégedettség érzés tölt el, amiben sikereid vannak és megbecsülést, elismerést kapsz, amitől úgy érzed, hasznos vagy. Ez a lelkesedés örömmel tölt el, ami kisugárzik a családodra, a gyerekeidre, ráadásul jó példát mutatsz nekik. Nem egy megfáradt, önfeláldozó anyát látnak, hanem egy teljes életet élő, boldog anyát.

Ha vágysz a kiteljesedésre és arra, hogy rátalálj a valódi életfeladatodra. Ha érzed, hogy van egy küldetésed, ami nem csak egy munka, nem csak pénzkereset, hanem az igazi életcél, amivel a Földre születtél, és ami elhozza számodra a kreatív önkifejezést és életörömöt is, akkor jó helyen jársz. Az önmegvalósítás ideje jött el a nők számára sok ezer év után.

 

Mit is jelent ez? 

Amikor már gyakorló Lélekbábaként dolgozol, választhatod a személyes, élő konzultációt, de akár online formában is végezheted ezt a munkát. Bármilyen meglepő, a postán elküldött illóolajkeverékkel távgyógyítással, videochatben is remekül működik az illatmeditáció. Így nemcsak szabad időbeosztásban, hanem irodabérlés költségei és távolság szabta keretek nélkül is dolgozhatsz.

Várlak az Essential Soul Midwife képzésen!

Csatlakozz az Illatszövők táborához! 

Gyere közénk, hogy szebbé tegyük az emberiség napjait azáltal, hogy feloldjuk bennük a félelem, kétség, harag, bűntudat, önbizalomhiány negatív mintázatait és egy boldogabb, örömökben, együttérzésben megélt és hálával teli világot teremtünk.

Hibrid képzés: Havonta 1 Online előadás és havonta 1 alkalommal élő offline gyakorlati nap Budapesten és igény szerint Szombathelyen

12 hónapon àt tartó 2 szemeszteres képzés:

1. Szemeszter 3 hónap

2. Szemeszter 9 hónap

A Lélekbába az ülések során illóolajokkal támogatja a hozzá forduló klienseket a vágyott cél elérésében. 

Az Essential Soul Midwife az a Segítő, aki az illóolajok támogató erejével, azokat belégzés útján alkalmazva (Olfactorterápia) tudja a hozzá fordulókat a kitűzött cél elérésében támogatni, azáltal, hogy lebontja az útban álló akadályokat, mint pl. „nem vagyok elég jó”, félelmek, kishitűség, bizonytalanság, kétely.

Az konzultáció klasszikus és holisztikus  eszköztárát az illóolajok egészíti ki.

Nem terapeuta, hanem oloyan Segítő, aki átadja az Hős útját járó emberre váró kihívások ajándékká alakításának és erőforrások aktivizálásának eszközeit, a tudatos teremtés módját és a múlt tapasztalataiban érlelődött lélek előtt megnyíló jövőbeni lehetőségeket. Önmaga legmagasabb szinten megélhető potenciálját segíti kibontakozni.

Az a Lélekbába, aki ismeri és célzottan alkalmazza a megfelelő illóolajokat és olajkeverékeket. Képes a hozzá forduló klienst az önismeret belső útján vezetni, annak önkép-váltását elősegíteni, az újjászületés folyamatát tudatos úttá változtatni, a szívből jövő vágyakat konkrét lépésekkel, cselekvéssel és tervvel elérhetővé tenni. A hozzá fordulókat átsegíti azon a HÍD-on, amely a régi életből az Új életbe vezet.

Képes a stressz és félelmek szintjét tartósan csökkenteni, nyugalmat, belső békét, megértéseket, felismeréseket és önmagunkra találás bizonyosságát megadni. Visszaadja az ön/bizalmat, az önmagunkba és a Gondviselésbe vetett hitet, felébreszti a belső ERŐ-t és segít kiállni magunkért, a szeretteinkért és az elveinkért. Képes enervált állapotban motivációt, lelkesedést adni, energetizálni, új célokat találni és visszakerülni az élet áramába, hogy a flow élmény segítségével az életünkbe újra visszatérjen a szinkronicitás, amely révén ismét a megfelelő helyen leszünk a megfelelő időben.

Ez már az un. „véletlenek” világa, a váratlan fordulatoké és megjelenik: a csoda, amely immár teremthető, bevonzható, elvárható.

Így lesznek az illóolajok: VARÁZSSZEREK.

A célok megfogalmazását, a sorsfordító átalakulást, a komfortzóna átlépését, a cselekvés útján való elindulást, tehát a változás minden állomását a Természet Őserejét hordozó illóolajok kísérik. Illatmeditációt vezetni/kísérni lexikális tudás, ékettapasztalat és tiszta intuíció együttes alkalmazásával lehet jól csinálni. Az intuíció felébresztése a képzés fontos része.

TEMATIKA: 

 I. szemeszter  Intuíció tisztítása

Az első három hónapban intuíció tisztító, aktiváló gyakorlatokat végzünk. A zene, a tánc, az ének, az írás, a képzőművészet, a nőiesség, női megérzés, vonzerő, a virágokkal való munka,  maga a Természetből hozott Női Őserő kibontása előkészítése lesz az illóolajokkal való együttműködésnek, a konzultáció során a kliensre való hangolódásnak.

Önismereti gyakorlatok, parfümkészítés, női torna és sok más örömteli megélés vár.

II. szemeszter

4-5-6 hónap: 80 féle egykomponensű, illetve érzelmi aromaterápiás illatkeverék, virág-növény- és állatszimbolika, az emberi változás korszakai, szakaszai, Hős útja modell.

7-8-9 hónap: Illatmeditáció módszere, elmélete és gyakorlata, konzultációs technikák

10-11-12 hónap: Vállalkozás,mint szakma. Hogyan válj láthatóvá – holisztikus marketing ismeretek. Hogyan írj ügyfélszerző posztot és beszélj videóban, hogy kliensed is legyen, ne csak tudásod! 

Tematika:

Az illóolajok, mint varázsszerek. Miért alkalmazható az érzelmek felszabadításához és miért nélkülözhetetlen a tartós eredményhez? 

Önismereti technikák, a Hős útja, szándékállítás, komfortzóna átlépés segítése, a Változás, újjászületés hídján való átkelés, a kvantumfizika alapjai, a szándékállítás jelentőségének megértése.

Az aromaterápia, mint holisztikus gyógymód hogyan lesz a személyiségfejlesztés eszköze

Az Olfactorterápia, működése, Aromakológia alkalmazása a coaching folyamatban, az érzelmi agy és az illatok

A színek szimbolikus nyelve, archetípusok és szimbolumok, amelyek szorosan kapcsolódnak az illatokkal való munkához 

Szubtilis anatómia, a fizikai szemmel nem látható világ és a fizikai testet körbeölelő energiatest,

Aspektusok, leszakadt lélekrészek integrálása, energetikai tisztítás illatokkal

Az illat meditáció, érzelmi felszabadítás gyakorlata

Konzultációs technikák, értő figyelem, mindfullness,

Az önképváltás folyamata, amely a megélt és teremtett valóság megváltoztatásának kulcsa

A Nő és a Lélek illata, az illóolajok alkalmazása a hétköznapok során, a személyiség, önkép és életvezetés változásaiban

Myrrhophorok, az olajok papnői, a Természeti Asszony és a Női őserő, Botanikai parfüm készítés

Az Istennő három arca és illata

 

Képzés díja: havi részletekben fizetendő! Havi 40 000 Ft tandíj.

(Lehetőség van két összegben teljesíteni 15 %-os kedvezménnyel)

Havonta 40 000 Ft

[ 12 hónapon át]

Tartalmazza a vizsgadíjat és a Tanúsítványt.

Képzés időtartama 2 szemeszter:  12 hónap, Havonta két alkalommal/ 1 online és 1 élő gyakorlati nap Budapesten és Szombathelyen.

Az online előadás kedden 18-20 óra vagy választhatóan csütörtökön délelőtt 9-12 óra között lesz. A hónap első hetében.

A személyes jelenlétet igénylő gyakorlati nap előre láthatóan szerdán. A hónap 2-3. hetében Budapest és Szombathely helyszínnel.

Az időpontok a résztvevők igényei szerint alakíthatók.

Képzés kezdő időpontja: 2024.  február 29. 18 óra

Az első 3 hónapban felzárkóztatással lehetőség van csatlakozni a képzéshez!

Ezen a napon bemutatkozás és szándékállítás lesz. Március első hetében indul a tanítás.

Képzés elvégzésének feltételei: Szakdolgozat és szóbeli vizsga

Az első szemeszterben egy önmunka történik, amikor is nagy hangsúlyt fektetünk az önismereti útra, hiszen a Segítő a folyamatban saját személyiségével, egész lényével van jelen, így elengedhetetlen, hogy önmagára tudatos legyen. Ez egy intuitív út. Az illatmeditáció, amit egy Aroma Coachnak végig kell tudnia vinni, annak kérdései belülről fakadnak. Ajánlás van hozzá, de az egyéni utat spontaneitással és rugalmassággal kell megtalálni ismerve az archetipikus szimbolumrendszert, a színek nyelvét. A kognitív coachinggal ellentétben, ahol szinte kész konzultációs kérdéssor van, itt a szemléletet lehet megtanulni, a kereteket. A legfontosabb azonban az értő figyelem, a jelenlét, amire akkor képes a Segítő, ha önmagát kiművelte, megtisztította. Így a legjobb Coach az lesz, aki a legtöbb időt, munkát önmagán végzi el.  

A képzés második felében fordulunk a klienssel való munka felé, a konzultációs technikát és azt támogató illóolajkeverékeket tanuljuk meg. Így az önismereti szemeszter végén mindenki szabadon eldöntheti, hogy valóban hivatásának szeretné-e az Aroma Coachingot és folytatja-e tovább. Az illóolajokat olfactor-terápiával, tehát szaglás útján alkalmazzuk.

A jelentkezés feltétele egy elbeszélgetés, melynek célja a megismerkedés és időpont egyeztetés.

A bejelentett képzés Tanúsítvány kiállításával zárul.

Felnőttképzési azonosító szám: B/2021/000248

AROMA COACHING

ILLATMEDITÁCIÓ

Ha a gyakorlatban, saját magadon szeretnéd kipróbálni az illóolajokkal végzett belső munka erejét, akkor az Aroma Coaching vagyis Illatmeditáció áll a rendelkezésedre. 
Ez az, amit egy Essential Soul Midwife vagyis Illatos Lélekbába tanul meg a képzés során.
Szeretem a szavakat. Szeretek velük játszani, szeretem az általuk közvetített értelmet és érzéseket kifejezni és szeretem dallammá formálni őket.
A gyerekeim második nevét is így választottam – az elsőt úgy „kaptam” fentről, tőlük-, aztán addig-addig próbálgattam, amíg dallá nem állt össze a három név.
A szavak, kimondva, leírva a szellem táplálékai. Nem mindegy hát, hogy mivel lakatjuk jól. A nyugati világra oly jellemző „elhízott éhezőkké” válunk vagy egészségesen táplált, jóllakott elmével élünk.
Az illatokat tán’ még a szavaknál is jobban szeretem. Talán mert, a víz elemhez sok köze van – folyik, ugye 🙂 – és így inkább az érzelmekre hat. Az érzelem pedig a lélek nyelve.
Felszabadít, vagy mélyre visz. Szomorú emlékeket hoz felszínre vagy éppen örömteli pillanatokat idéz.
Az illóolajokkal való munkának van egy különös területe, amit jópár éve fedeztem fel és azóta számtalan alkalommal bizonyította, hogy milyen nagyszerűen működik. Ez az illatmeditáció.
A szó és illat együtt csodálatos módon működik.
Te elmondod, mi bánt, miben szeretnél előrelépést. Beszélgetünk és kérdezek. Aztán azt mondom, hogy nézzük meg, hová visz az illóolaj.
Komolyan gondolom.
Vinni fog. Belső tájakon, néhol úttalan utakon. Lelked ösvényein fogsz járni és ezt képekben látod. Mintha egy filmet néznél magadról. Farkasok, őzek, rókák szökkennek a fák között az ösvény mentén, ahol vándorolsz, kunyhók, tornyok, sziklák kerülnek eléd, fal állja utadat. Látni fogod mindazt, amit tudatalatt, megfoghatatlanul addig csak éreztél. A megoldásod is benne lesz. Én kérdezek és te el fogsz jutni valahová, ahol jó, ahol szeretet és megkönnyebbülés van.
Innen kezdődik a munka. Át kell ültetni gyakorlatba, a hétköznapi életedbe a látottakat.
Újra a szavak kapnak fontos szerepet, de már illatos szavak lesznek ezek.
Aztán hazaviszed őket. A szavakat és az illatokat is egy üvegcsébe zárva.
Megtart, átölel, bátorít, felemel mindkettő.
Megérted, megléped, megoldod, elfogadod, fel-adod, átértékeled.
Így működnek ők. Együtt.
A szavak és az illatok.
Jelentkezni:  lendvaikatalin007@gmail.com emailcímen tudsz.

 

Szeretettel

Lendvai Katalin

 Aroma Coach

Szociológus, Life & Business Coach, Aromaterapeuta

Tel.: +36 30 720 5922

E-mail: lendvaikatalin007@gmail.com

 

 

COACHING & LOVE Academy Ajánlói oldalán is megtaláltok:

https://coachingandlove.hu/blog/lendvai-katalin-lenka