+36 30 720 5922

Női kör

Keresd azokat,akik énekelnek,történeteket mesélnek, élvezik az életet és öröm sugárzik a szemükből.

„Keresd azokat,akik énekelnek,történeteket mesélnek, élvezik az életet és öröm sugárzik a szemükből. Mert az öröm fertőző, és mindig talál valami megoldást,akkor is,ha a logika csak a hiba magyarázatát találta meg.

Keresd azokat, akik hagyják, hogy a Szeretet fénye szabadon áradjon: korlátozások, előítéletek, viszonzások nélkül,és anélkül, hogy félne a meg nem értettségtől.

Nem számít,hogy érzed magad:minden reggel úgy kelj fel,hogy felkészülsz a fényed kibocsátására.

Aki nem vak, az látni fogja a ragyogásod és el lesz bűvölve tőle.”

(P. Coelho: Az accrai kézirat)

konyhában készíthető natúr kozmetikumok

miért tarts velünk a Női Körbe…

Nagyon nagy erő van abban, ha mi, nők, akik szívünkben álmodunk egy új világot, összegyűlünk és egy szándék mentén teremtünk. Segítjük egymást megbékélni, felszabadulni, örülni, meggyógyulni, megkönnyebbülni, mosolyogni, hálát érezni. Jelen vannak az illóolajok és egy különleges 13 részes olajkeverék sorozat, ahol az illatokat színekhez kapcsoljuk. 

Yliaster olajkeverékek:

Paracelsus svájci orvos nevezte el az életenergiát így. Azt a mindent átható életerőt, amit az illatos növények hatványozottan árasztanak magukból. A színrózsa minden szirmának megfelel egy szín, amihez egy-egy női archetípust tudunk hozzárendelni. Ezeknek a női szerepeknek a kibontása minden összejövetel célja

 

 

jelentkezni a 0630/720-5922 telefonszámon lehet.

segítek...

Lehet szabadon, félelmek nélkül élni. Lehet szeretni és szeretve lenni. Lehet választani. Lehet az életedre és sorsodra igent mondani. Lehet jobb Neked. Segítek.

Szeretettel

Lendvai Katalin Lenka

Szociológus, Life Coach, Aromaterapeuta, Aura Soma konzulens

Tel.: +36 30 720 5922

E-mail: lendvaikatalin007@gmail.com