+36 30 720 5922

Lenka vagyok

Illatszövő

Aroma Coach

Az Istennő hozott! 

Jó, hogy itt vagy! 

Már vártam Rád.

Az elfogadás békéjét tudom Neked adni. Az elengedés könnyedségét és a belső nyugalom titkát, amit onnantól kezdve, hogy megismersz, már nem lesz titok többé. Elérhetsz abba az állapotba, amikor a külvilág viharai fodrozzák ugyan lelked felszínét, sőt felkorbácsolhatják a vizet égig érő hullámokat vetve, de a felszín alatt, ott lent a mélyben, szíved terében már nyugalom van.

 

„Akinek van illóolaja és szerető szíve, annak mindene van ahhoz, hogy egy cseppet se féljen.”

(Feller Adrienne)

A küldetésem…

Lendvai Katalin /Lenka/ vagyok.

Life & Business Coach és Aromaterapeuta, Aroma Coach

Négy gyermek édesanyja.

Küldetésem az, hogy az illóolajok segítségével felhangoljam a rezgésszintedet olyan magasra, ahonnan tisztán látod és bevonzod a számodra megfelelő megoldásokat. Az illatok támogatnak az újjászületés folyamatában, amin Életküldetés mentorként végigvezetlek és feladatom az, hogy megértéseket adjak életed történéseivel kapcsolatban és ezáltal emeljem a tudatosság szintjét. Feladatom, hogy csökkentsem a félelemet és segítsek megérkezni a szív terébe, a szeretethez, a hithez, a belső békéhez, a nyugalomhoz.

A hozzám fordulókat önbecsülésük visszaszerzésében, igaz önvalójuk megismerésében, legkiteljesedettebb, önmaguk legjobb verziójának megélésében támogatom.

Az önmegvalósítás, a női őserő felébresztése, a minden NŐben ott élő Istennő tisztelete a legfontosabbak számomra.

Amiben még támogatásodra vagyok az a finom nőiesség megélése, az önátadás, elfogadás, a szépség és ragyogás, a női vonzerő és báj visszaszerzése. Már nem áldozatként, hanem női Erődbe beleállva. gyengéden de nem gyengén.

Segítek emlékezni. Emlékezni arra a tiszta tudatossággal rendelkező Istenemberre, aki bennünk mélyen eltemetve álmodik egy szebb jövőt.

rólam…

Az életemet több, mint 20 éve körbelengik az illatok, a tiszta, a természet őserejét hordozó illóolajok. Jelen vannak minden hétköznapon, megszépítik az ünnepeket, gyógyírt hoznak betegség idején és örömmel töltenek fel, ha a hétköznapok rutinja közben elfogyott belőlem. A Panarom Aromaterapeuta Intézetben tanultam az illatok titkát.

A Tűz Sárkány évében születtem, kilences sorsszámmal, a kínai öt elemtan szerint a Yang Föld, a nyugati asztrológia szerint pedig Rák-Mérleg konstellációban. Szociológus lettem, majd rövidesen – az anyasággal egyidőben – a természetgyógyászat is megérkezett az életembe.

Falusi lányként éldegéltem nagykorúságom idejéig – ahol teljesen természetes volt a Természet – a szélben susogó és hajlékony törzsével a viharban földig hajoló sudár fenyővel egy udvarban, málnabokrok közt csemegézve, a birsalmafa tövében épített bunkiban, nyárillatú szénaboglya tövében és öreg diófák ölnyi vastag ágain heverészve. Gyerekkorom legszebb emlékei anyám kertjéhez kötnek, az ágyásokat szegélyező ösvényeken a meztelen talpamat simogató homokhoz, a zöldborsó édes ízéhez, a nyári napon melegre érett paradicsomhoz.

Hívott a város ebből az ösztönösen élt természetközeliségből és mire visszatértem, már anya lettem. Akkorra már az általunk, szülők által alapított Waldorf óvoda adott értelmet és tudatosságot mindahhoz, amiben addig csak ösztönösen léteztem: az Évkör ünnepeihez, a kilégzés és belégzés, a fény és a sötétség idejének ritmusához. A városban felnőttként megértettem a körforgást, amit a faluban kisgyermekkoromban még tudatosság nélkül éltem meg.

Ezt a harmóniát és a természet őserejét adom át az átalakulás, útratalálás folyamatához, amit mindannyian megtapasztalunk, hiszen a fejlődés egyben változást is jelent. Segítségemre vannak ebben mindenekelőtt az illatok, ahogyan a színek és a számok is.

Aura Soma konzulensként a választott színek szimbolikus jelentésének tolmácsolása és a születési sorsszám numerológiai elemzése is segíti az önismeretet és a megértést.

COACHING & LOVE Academy Ajánlói oldalán is megtaláltok:

https://coachingandlove.hu/blog/lendvai-katalin-lenka

„Szóval, ha túl fáradt vagy ahhoz, hogy beszélj, csak ülj ide mellém, én is folyékonyan tudok hallgatni.”

(R. Arnold)

mit jelent a szitakötő…

 A szitakötő két évig él a víz alatt, mire teljesen átalakul, kifejlődik és elnyeri végleges, tündérszerű alakját, amivel könnyedén és szabadon szárnyal, csodaszép színeiben tündökölve.

Szimbolikus jelentése: A tudatalatti mélységeinek vizsgálatára irányítja a figyelmet, az önmagunk által keltett illúziók felismerésére és ennek segítségével a mélyig ható átalakulásra ösztönöz. A szitakötő az új fény és az öröm jelképe. A szitakötők visszatükrözik és felhasználják a napsugarat és a fényt. A fény a nap folyamán folyamatosan változik, mint ahogy a szitakötő is keresztülmegy a maga átváltozásán.

A szitakötő arra figyelmezteti az embert, hogy ő maga is fény, és sokféle hatékony módon tükrözheti a fényt, ha akarja. „Legyen világosság!” – így ösztökéli az isten is az embert, hogy használja a kreatív képzeletet, mint élete egyik hajtóerejét.

Az élet soha nem egészen az, aminek látszik, hanem mindig valamilyen fénnyel és színnel telített. A szitakötő segítségével az ember átláthat önnön illúzióin, így visszanyerheti saját ragyogását. A könnyűvé vált kereszt szimbóluma, ami annyit jelent, hogy a karmikus kötések hamarosan feloldódnak és a létezés magasabb szintjére léphet az emberiség. Egy megemelkedett rezgésszinttel, megtisztult lélekkel. (Elisabetta Gnone)

A szitakötő angol elnevezése: Dragonfly, ami sárkányokhoz való kötődését mutatja. A sárkány a NŐI ŐSERŐ, Földanya, mint női bolygó által megtestesített energiát is jelenti, ami nélkül sem megvalósítani, sem létezni nem tudunk. Ehhez, vagyis természeti részünkhöz való kapcsolódás nélkülözhetetlen a teljes élethez.

segítek…

Lehet kreatív önkifejezésben, önazonosan, szabadon, önmegvalósító módon  élni.

Lehet nőiesen, szépségben, belső ragyogással és egészséges önbizalommal élni.

Lehet választani. Lehet az életedre és sorsodra igent mondani.

Lehet jobb Neked.

Segítek.

Szeretettel

Lendvai Katalin

Lenka

Aroma Coach

Szociológus, Life & Business Coach, Aromaterapeuta

Tel.: +36 30 720 5922

E-mail: lendvaikatalin007@gmail.com

COACHING & LOVE Academy Ajánlói oldalán is megtaláltok:

https://coachingandlove.hu/blog/lendvai-katalin-lenka