+36 30 720 5922

Tábor

Női archetípusok, illat-karakterek, önismeret, 3 napos elvonulások az évkör ünnepeihez igazítva.

„Föld, te adtad ezt nekünk

Nap, te érlelted nekünk.

Föld, te kedves

Nap, te kedves

Megköszönjük, mi ezt néktek!” 

( Waldor óvoda asztali áldás )

vegán workshop

kinek való

„A Természeti Asszony az, aki vadul fut a fák között, viszi magával a páfrányok, kövek és gyökerek kincseit. Ő az, aki kapcsolódik minden folyammal és faággal. Ő az, ki árnyakból, mítoszokból, igazságból szőtt lélek. Ő az, ki a varázslat és a misztérium dobját üti.Ő a tűz, amely elégeti a régi világot, elpusztítja a ketrecet, mi fogságban tart. Ő a kozmikus anyaméh, amely megszüli az előremutató ösvényt, az ősi bölcsesség és szent medicina vibráló szőttesét.

Ő az, aki hordozza a hívást lelkünk, szívünk és Földanyával való kapcsolatunk visszaszerzésére, felélesztésére és megújítására. Hozza a szabadság szárnyait és a kezeket is, amelyek visszavezetnek sorsunk fonalához. Ő a Papnő. Táncol Beltane tüze körül. A gyógyító asszony. Ismeri az ősök neveit. Ő a boszorkány. Átölelő intuitív látó. Ő a vad harcos. TeliHold fényében üvöltő.

Természeti Asszonyt szeretni nem könnyű feladat, mert a szenvedély parazsa felemészti lelkét. Nem szelídíthető meg. Csak futhatsz vele völgyeken és mezőkön át. Az óceán árapálya a vére, a farkas üvölt lelke mélyén. Csontjai mélyen gyökereznek a talajban. Nem lehet elválasztani őt Földanya elemeitől.

Sétálni szívének mohával fedett ösvényén olyan, mint felfedezni buja rejtett erdők minden egyes falevelét, és ezáltal bepillantást nyerni az Univerzum titkaiba. Vele lenni olyan, mint fejest ugrani az ismeretlenbe, haladni a sekély vizein majd végleg elmerülni szent tengereiben. Természeti Asszonyt ölelni a futótűz és a kozmikus misztérium alkímiája, újra levegőt lélegezni a kiszáradt tüdőbe.

Nincs visszaút, ha egyszer elkezdtél járni vele az ösvényén és kezdted tisztelni ősi isteni oltárát. Ő egyszerre az iránytű és zivatar, a jeladó és a vihar. A Természeti Asszony karjaiban minden újra átalakul, a transzformáció üstjében vagy.”

(Ara Campbell)

segítek...

Lehet szabadon, félelmek nélkül élni. Lehet szeretni és szeretve lenni. Lehet választani. Lehet az életedre és sorsodra igent mondani. Lehet jobb Neked. Segítek.

Szeretettel

Lendvai Katalin Lenka

Szociológus, Life Coach, Aromaterapeuta, Aura Soma konzulens

Tel.: +36 30 720 5922

E-mail: lendvaikatalin007@gmail.com