+36 30 720 5922

Workshopok

Lélekparfüm/ Botanikai parfüm készítés

„Három dolog maradt ránk a paradicsomból: a csillagok, a virágok és a gyerekek.”
( Dante Alighieri )

Tudatos Anya. Mit is jelent ez?

Mindenkinek mást és mégis ugyanazt: A gyerekeket szeretetre nevelni a megfélemlítés és bűntudatkeltés helyett. Bátorítani, támogatni. Azt adni, mai jó: tápláló, egészséges ételt, tiszta italt. Megértéseket sorsával, küldetésével, feladatával, önmaga megismerésével kapcsolatban és felelősséggel járó szabadságtudatot. Óvni a természetet bio tisztítószerekkel, kozmetikumokkal, hogy mire felnőnek legyenek oxigént termelő erdők, tisztavízű tavak, legelésző állatok és repkedő pillangók. 

Négy gyermek anyukájaként nagyon sokszor feltettem magamnak ezt a kérdést: Mit tehetek értük? Hogyan lehet őket jól szeretni? Mivel tápláljam testüket-lelküket-szellemüket? 

Családunk életének karmikus, sorsszerű történései – amelyek elég szélsőségesek és embert próbálóak – adtak néhány választ erre a kérdésre és mind közül a legmeghatározóbb az volt, amit mindannyian ismerünk: 

A gyerekeidnek nem egy tökéletes anyára van szükségük, hanem rád!  

Önmagad ismerete és igaz önvalóddal önazonos élet a kulcsa annak, hogy az anyaságot élvezni tudd, elmerülhess a gyermekeid szeretetében, szeress csak úgy lenni velük.

Az aromaterápia a Természet ajándéka számunkra, hogy az illóolajok szelíd, finom és illatos megoldásai legyenek testi és lelki bajoknak. 

A cseh Bewit Natural Medicine és a magyar Panarom cég által forgalmazott illóolajok tökéletes választásnak bizonyultak a munkámhoz és az életemhez.

Szívből ajánlom mindkettőt!